News

COVID-19, Lepu Medical, Antigen Zelftest

COVID-19 Lepu Medical Antigeen Sneltest

 

SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test is een hulpmiddel bij het vaststellen van actieve infecties met het SARS-CoV-2 coronavirus. Het spoort de eiwitten (zogeheten “antigenen”) op die zich aan de oppervlakte van coronavirusdeeltjes bevinden. De test is 96% nauwkeurig.

Een positieve uitslag is een duidelijke indicatie dat de geteste persoon besmet is met het SARS-CoV-2 virus en tevens besmettelijk voor anderen.

De SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test dient te worden uitgevoerd met een slijmmonster uit de neus. Binnen 15-20 minuten na het afnemen van de test zal de test uitwijzen of er virusproteïnen in het neusslijm aanwezig zijn. Als er virusproteïnen zijn aangetroffen, verschijnen er twee paarsrode strepen in de test kit.

We willen voorkomen dat Covid-19 positieve mensen na een niet goed afgenomen test het idee hebben dat ze niemand kunnen besmetten. Een negatief testresultaat betekent dat de geteste persoon hoogstwaarschijnlijk niet besmettelijk is. Het betekent echter niet per se dat de geteste persoon niet besmet is en is daarnaast afhankelijk van een goed afgenomen test. Voor het aflezen van de resultaten is geen laboratoriumapparatuur nodig.

96% Betrouwbaar; (Specificiteit: 99.3%; Sensitiviteit: 92,00%) Afnamemateriaal: nasopharynx swab; CE markering; Geregistreerd in Europa: in-vitro diagnostica als medisch hulpmiddel (Richtlijn 98/79/EG)

De SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test is vervaardigd door Lepu Medical BV, een in Europa gevestigde onderneming met het hoofdkantoor in Nederland en maakt deel uit van de holding Lepu Medical Technology. Lepu Medical Technology behoort tot de top 10 bedrijven in medische hulpmiddelen ter wereld.

Neem de Covid-19 Thuistest af onder toezicht van een medisch specialist.

De prijs per test bedraagt € 7,50 

 

 

color
https://aksamedical.com/wp-content/themes/maple/
https://aksamedical.com/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/aksamedical.com/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
off
on

Call Now